Yksityisyyttä ja mukavuutta moderniin tilaan ja toimistoon

Innosmart on uusi älykäs tuoteryhmämme älykalvoista, jonka avulla saat yksityisyyttä ja näkösuojaa helposti nappia painamalla. Kalvon toiminta perustuu kahden muovikalvon välissä oleviin nestemäisiin kristallikiteisiin, jotka järjestäytyvät sähkövirran vaikutuksesta tehden kalvosta läpinäkyvän. Kun virta on poiskytkettynä nestemäiset kristallikiteet liikkuvat vapaasti tehden kalvosta sumean.

Yleisimmät käyttökohteet ovat neuvotteluhuoneiden lasiseinät, liukuovet ja ikkunat. Kalvo sopii kaikkiin tiloihin, joissa halutaan lasipinta välillä läpinäkyväksi, välillä maitolasimaisen sumeaksi.

Älykalvomme käyttökohteita
Neuvotteluhuoneiden lasipinnat
• Lasiseinät ja ikkunat

• Lasiovet ja liukuovet

• Lasiset tilanjakajat

• Muut toimistojen, toimitilojen ja julkisten
rakennusten lasipinnat
• Suihkuseinät, lasiseinät ja ikkunat
yksityiskodeissa
• Lasipinnat hotelleissa ja sairaaloissa

Älykalvo päällekytkettynä nestekiteet ovat järjestäytyneessä tilassa ja valo pääsee läpi ilman esteitä. Älykalvo on läpinäkyvä.

Älykalvo poiskytkettynä nestekiteet ovat hajautuneessa tilassa ja valo hajautuu. Älykalvo on maitolasimaisen sumea.

Älykalvon käyttö toimistotiloissa
Yleisimmät käyttökohteet toimistoympäristössä ovat neuvottelutilojen ja toimistohuoneiden lasiseinät, ikkunat, liukuvet sekä lasiset tilanjakajat.

Neuvotteluhuone
Älykalvollamme saat neuvottelutilan lasipinnat sumennettua silmänräpäyksessä nappia painamalla. Näin saat hetkessä luotua yksityisyyttä tapaamiseen tai kokoukseen.

Lasiset tilanjakajat
Moderneissa toimistotiloissa on usein lasisia tilanjakajia. Lasipinta tuo avaruutta, mutta välillä halutaan myös yksityisyyttä. Innosmart on tähän erinomainen ratkaisu.

Älykalvon käyttö yksityiskodeissa
Yksityiskodeissa kaivataan useasti näkösuojaa lasipintoihin. Älykalvo käy yksityiskodeissa erinomaisesti esimerkiksi suihkuseiniin, tilanjakajiin sekä ikkunapintoihin.

Toimii myös projisointipintana
Mikä olisikaan säväyttävämpää kuin projisoida kuvia ja videoesitystä lasipintaan neuvottelun aikana? Innosmart-älykalvon avulla saat lasiseinät, tilanjakat ja muut lasipinnat muutettua projisointipinnaksi silmänräpäyksessä. Pintaan voidaan projisoida erilaista informaatiota, kuvia ja videokuvaa.

Älykalvomme on jälkiasennettava
Älykalvoamme varten ei lasia tarvite vaihtaa, vaan kalvo laminoidaan olemassa olevan lasin pintaan. Älykalvo voidaan laminoida myös kahden lasin väliin lasitehtaalla EVA-laminointimenetelmällä.

Kalvon ohjaus
Kalvon tilan vaihtaminen läpinäkyvästä sumeaksi ja takaisin kirkkaaksi onnistuu kaukosäätimellä, seinäkytkimellä, älypuhelimen sovelluksella sekä toimiston tai kodin älyjärjestelmällä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä