KEKSINNÖSTÄ KAHISEVAKSI

INNOMENTORIMME

Verkostossamme on useita Innomentoreita, joista valitsemme sopivimmat kuhunkin projektiin.

Jukka-Pekka Vuorinen, HuK, MJD, HHJ

J-P speak

Projektijohtamisen erityisosaaja ja hallitusammattilainen HHJ. Kansalliset ja kansainväliset verkostot. Palvelumuotoilu, henkilörekrytointi, tiedotus ja markkinointi.

PK-yritysten ja järjestöjen toimitusjohtajana 25-vuotta. Yrittäjä ja sertifioitu mentori, valmentaja ja fasilitaattori. Sertifioitu työyhteisösovittelija ja henkilöanalysoija.

 

Tapani Tirkkonen

Tirkkonen

Keksijä,   mm. savustuspussi www.savu.fi ) ja 80- luvulta saakka muidenkin keksijöiden kanssa toimineena, vahva osaaminen keksintöjen arvioinnista, tarvittavien suojauksien laatimisessa ja mallikappaleiden teossa esim. 3D tekniikalla ja kaupallistaminen. Hyvä kontaktiverkosto  yksityisiin sijoittajiin ja eri tiedotusvälineisiin.

Yksi suomen tunnetuimmista keksijöistä. Pääomistaja ja toimitusjohtaja savustuspussitehtaassaan Oy Hope Finlandia Ltd. Toiminut mm. Savonia AMK TKI – asiantuntijana useita vuosia ja Thinksuomi ry projektipäälikkönä 4/2015 saakka. Useissa kaupallistetuissa keksinnöissä mukana oleminen.  Keksijöiden auttaminen laajalla sektorilla esim. avustaminen ja asiamiehenä toimiminen  PRH:n patenttihakemusten laadinnassa yhdessä keksijän kanssa  ja vahva kokemus mm. keksijän verotuksessa. 

Maunu Korpela

maunukorpela

Keksijäin Keskusliiton toiminnanjohtaja. IPR-lakimies. Laajat verkostot keksijäyhteisöissä.

 

 

Timo Rajala 

TimoRajala

Timo Rajalalla on yli 40 vuoden kokemus suurten kotimaisten ja kansainvälisten yritysten hallituksissa ja johdossa toimimisesta. Hän on uusien teknisten ratkaisujen osaaja, jolla on vahva asiantuntemus uusiutuvista energialähteistä, kuten biovoimasta ja tuulivoimasta sekä ydinvoimasta. Kokemus sisältää myös yritysjärjestelyt sekä uudet toimintatavat. Tämänhetkinen toiminta mm. yhtiönsä www.rajalimes.fi kautta sisältää myös kaikenlaisen uusien, vanhojen sekä modernisointavien energia- ja säästöratkaisujen kehittämisen sekä konsultaation energiamarkkinoista sekä tekniikoista. Rajala on pitkäaikainen Pohjolan Voima Oy:n toimitusjohtaja ja mm. TVO:n hallituksen puheenjohtaja.

 

Veli-Matti Mynttinen

Veli-Matti Mynttinen

Veli-Matti Mynttinen on työskennellyt useissa eri yhtiöissä erityisesti metsä- ja metalliteollisuudessa mm. M-Realin varatoimitusjohtajana sekä pankkitoiminnassa johtotehtävissä . Veli-Matin erityisosaaminen on talousasioissa, IT- ja markkinointiasioissa sekä myynnissä. Veli-Matti on toiminut myös useiden eri yhtiöiden hallituksissa.

 

Muut mentorimme (käytössämme on laaja verkosto muita mentoreita, joita käytämme projektikohtaisesti):

Mentoreidemme osaaminen on mm.kuluttajamarkkinoinnissa, logistiikassa, myynnissä, kaupallistamisessa, tuotteistamisessa, rahoituksessa, yrityskaupoissa, tuote- ja palvelumuotoilussa, kansainvälistymisessä, palvelu- ja toimitusprosessit, yrityshallinto, IPR-asiat jne.